Nukketaivasta edelleen

Lelumainoksien taivastelusta muistui mieleeni pari vuotta sitten telkkarissa useampaan otteeseen vilahtanut Barbie Happy Family, johon kuuluivat Barbie, miesystävä (onko pari aviossa vai ei, siihen kannattaa tiedustella Vatikaanin kantaa) ja erottamaton perheenjäsen, pediatri! Kyllähän sellainen voi olla perheessä – sattuu niissä paremmissakin 😉 – mutta silti! Jos Barbie imettäisi niin aina läsnäoleva lääkäri voisi määrätä syöttöpunnituksen vaikka joka syötölle, tuttipullopatteri lisämaidoille ja kamomilloille pakkauksessa ainakin nyt oli.

Kävin vilkaisemassa Ecomamman vinkkaamaa Mariana-nukkea, jonka olinkin tavannut jo aiemmin La Leche Leaguen verkkokaupassa. Brasilialaisella sivustolla osa kuvista ei latautunut. Ilokseni kiinnitin huomiota siihen että Mariana paitsi imettää, myös synnyttää alateitse!*

Pennuilla on vielä tänään koulupäivä. Eilisiltainen joulukuvaelma sujui mallikkaasti: vanhemmat oli aidattu jumppasaliin katselemaan valkokankaalle suorana heijastettua näytelmää koulun pihalta. Viisas valinta, tähdet pistivät parastaan kun kukaan ei huudellut väliin Giacomino, hai visto che la mamma sta qui, saimme lähikuvissa nauttia enkeleiden ja Joosefin välille yltyneestä olkisodasta.

*Onnellisen perheen Barbielta avataan maha; tämä ei ole mikään huonommuussyyte niille äideille jotka ovat joutuneet sektioitaviksi syystä tai toisesta. Syyttävä sormi kohdistuu niihin lääkäreihin jotka ratkovat äitien mahoja auki omista mukavuus- tai aikataulullisista syistään: regione Puglia 44,6%!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s