Sukupuolesta II

Olin noin kahdenneljän, ja matkalla juhlista kotiin, jalkaisin Punavuoresta Rautatientorille josta Itä-Helsingin yöbussit lähtevät. Määrätietoisella mukareippaalla askeleella, kuten ainakin nainen joka pohjimmiltaan tietää ettei saisi liikkua kaupungilla auringonlaskun jälkeen, peräseinän väriin sulautuvassa vaatetuksessa, mustassa anorakkitakissa, todennäköisesti joissakin iänikuisen persoonattomissa mustissa nappileviksissä, docmartenseissa. Kohtaan Ruttopuistossa humalaiset brittiläiset pukumiehet jotka huutavat perääni sä oot niin ruma että voit kävellä missä vaan.

Pitäisikö siitä loukkaantua, by-yyää, m’oon niin ruma ettei kukaan haluu edes raiskata?

Onko kenellekään miehelle sanottu että oma vika kun meni yöllä snagarille provosoivasti pukeutuneena?

Tuppukylässä on turvallista, kai, koska viihdetarjonta on niukkaa, diskot kaupungin ulkopuolella, humalaiset ajamassa itsensä hengiltä superstradalla. Lehdessä pistää silmään otsikko naisesta joka on raiskattu matkalla kirkosta kotiin, se jos mikä on raskauttava asianhaara. Kuljen piazzan läpi määrätietoisella mukareippaalla askeleella, pimeän aikaan ei ole hyvätapaista huudella naisten perään.

Advertisement

3 responses to “Sukupuolesta II

  1. Meillä on tuossa heti kotikadulta käännyttäessä prostituoitujen promenadi iltaisin. Jos siis ei pukeudu minihameeseen, 20 sentin korkoihin ja näyttävään peruukkiin, saa kävellä ihan rauhassa. Muuten kysytään hintaa, luulen.
    Huom. tämä on ns.rauhallista seutua, mutta puiston viereisellä bulevardilla sijaitseva sporttibaari nähtävästi lisää potentiaalista asiakaskuntaa. Ja drive-in mäkkäri Via Emilian risteyksessä.

  2. Sporttibaarit on sellaisia että ne niille pitäisi laittaa joku oma alue.

    Olisikohan Skotlannin rannikolla sopiva paikka?

    Kedwoof oli ostanut äidilleen koiran syntymäpäivälahjaksi, tietämättä syövästä mitään ja kuvitteli voivansa laittaa sen Kensingtonista lähtevään junaan. Vähänpä hän tiesi.

  3. Paluuviite: Berluscata «

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s