Asiasta on puhuttu vuositolkulla, että tehdäänkö vai eikö tehdä, pitääkö olla luomua, kuka järjestää, kuinka yksityiskohtaisia tilausten tulisi olla. Lopulta ostosrinki pyörähti käyntiin vaatimattomalla ohjelmalla: ainakin vihanneksia ja hedelmiä, annetaan tuottajan päättää kassin sisällöstä sillä meillehän on oikeastaan yksi lysti, joka tapauksessa viikon ruokalista laaditaan vasta sen jälkeen kun on kaupassa ensin karsittu ostoslistaluonnoksesta tuotteet jotka paikan päällä osoittautuvat nahistuneiksi, ei-ooksi, tolkuttoman kalliiksi tai huomisaamuna saapuviksi. Kerran viikossa kympillä kauden vihanneksia, ja seuraavan viikon tilauspäivänä risut ja ruusut viljelijälle: salaatti hyvää ja rapeaa, perunoita kaivattaisiin. Scorranolainen luomuporkkana maistui scorranolaiselle luomulle.
- Alice&Marco Apple arki arkkitehtuuri audi auto autoton keskusta Berlusconi blogistan design energia feminismi fillari historia huumori identiteetti IKEA imetys interwebbi Italia Italian keittiö joulu joulukalenteri juhlapyhät kaaoksenhallinta kasvatus katastrofit katolinen kirkko keittiö kesä kielenhuolto kieli kierrätys koulu ksenofobia laki ja oikeus lapset lelut liikenne maailmanparannus matkat media meemit monikulttuurisuus muoti musiikki oikeus ja kohtuus ornitologia parisuhde piratismi politiikka pyhimykset pyykki raksa rasismi ruoka Salento sanakirja sisustus sukupuoli Suomi Suomi-Italia Suvisuomi Tuppula ulkomaisuus ulkosuomalaisuus urbanistiikka vaatteet on mun aatteet valokuvaus vesi viherpiiperrys viikonloppu väkivalta välineurheilu äitiys
Viimeisimmät kommentit
Suosituimmat artikkelit
Blogit
hyödyllistä
italiaksi
Italiassa
maailmalla
Merkitse suosikiksi
Meta
Paluuviite: Giudeccan munakoisokääryleet «
Paluuviite: Mercato «
Paluuviite: Zucchine in agro-dolce «