Kovan päivän ilta

Kuusi ja puoli tuntia junassa, väärään suuntaan vetämistä Terminin asemalla, lentokenttäjunan lippujonossa seisomista, väkipakolla pitelyyn tyrehtyviä hukkaankävely-yrityksiä, turvavyön vastustusta, huutoa, uinahdus peukalo suussa.

Lentoemo saapuu kärryn kanssa: Mitä saisi olla? – Gintonic ja lentonalle. Jokaiselle jotakin.

Mainokset

3 responses to “Kovan päivän ilta

  1. Hyvaa lomaa teille!!! Kuulostaa tutulta paitsi, etta mulla on kaksi, jotka yrittavat karata molemmat erisuuntiin! Meidan lahtoon viela 27 paivaa… ja ilolla otan vastaan sateisetkin saat. En edes muista koska meilla saappaankorossa on viimeeksi satanut.

  2. Hyvää matkaa ja rentouttavaa lomaa, meidän perhe palasi juuri sukuloimasta välimereltä Suomen sademetsiin. Ilolla halasin jättiläismutanteiksi kasvaneita kasvejani (hyvin luonto kastellut) ja omaa ihanaa petiäni. Onneksi koneessa oli tarjoilut kohdallaan ja kuski kentällä, joten ehkä sekin lisäsi kotiinpaluueuforiaa.

    Lentoemon kysellessä lasten lentopuuhatoiveita ilmoitin ottavani kaikki tehtäväpaketit vastaan sillä matkasta oli tulossa pitkä ja tuskainen. Onneksi tarroja oli paljon ja riittävästi ja kaikki kolme nukahtivat vuorollaan. Good bless Finnair joka lennättää myös muiden yhtiöiden halvemmilla lipuilla. Siis mukavaa lomaa teille.

    Murunen

  3. Paluuviite: Kovan päivän etc. : Arkitehti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s