MUNAKOISOPYÖRYKÄT

Polpettine di melanzana

pari munakoisoa
korppujauhoja

runsaasti parmesanraastetta

3 – 4 kananmunaa

suolaa

mustapippuria
persiljaa

öljyä (paistamiseen)

Leikkaa munakoisot kuutioksi ja kiehauta, kunnes ovat pehmeitä. Valuta. Lisää korppujauhot, parmesanraaste, kananmunat sekä mausteet ja vaivaa käsin tasaiseksi massaksi. Jos massa on liian löysää, lisää korppujauhoja.

Pyöritä massasta pyöryköitä kostutetuin käsin ja paista upporasvassa.

Mainokset

2 responses to “MUNAKOISOPYÖRYKÄT

  1. piti heti testata kun vanhan plokin puolella äkkäsin tämän ohjeen, ja tuli ihan huippumakoisia (ja maistuivat seuraavanakin päivinä kylmiltään)!, siis vaikka taikina ilmeisesti jäi hitusen löysäksi (eli tuli enempi kokkareisia litteähköitä pihvejä kuin pyöryköitä) ja ei uppopaistettu vaan norm. pannulla vaan kuumassa öljykerroksessa paistettiin ja sitten vielä puoleksi tunniksi uuniin. Kiitos siis ohjeesta. Seuraavaksi kokeilulistalle pääsevätkin ne seuraavan postauksesi munakoisokääryleet. Ja jos lisää munakoiso-ohjeita löytyy niin pliis levittele niitä täällä.

  2. Oi miten ihanan kuuloinen ohje! Näitä on pakko kokeilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s