Pigiama

Vaatekappale jota en italialaisen naisen vaatekaappiin kuvitellut, on pyjama, ja millainen pyjama: vaaleanpunainen tai -sininen, mahdollisesti kukikas mutta pahimmassa tapauksessa teddykarhukuvioinen, materiaalina fleece tai sataprosenttinen akryyli. Näitä sitten on torilla joka kojussa, ja kun epätoivoisena menin alusvaateliikkeeseen kyselemään silkkistä homopyjamaa, myyjät tiedustelivat olinko mahdollisesti menossa naimisiin. Niinkuin ei ihminen muuten saisi kääriytyä säällisiin ja miellyttäviin kuituihin. On minulla joku tasaraita, tai oli kunnes meni puhki. Harmaita raitoja harmaalla pohjalla, kuten suositussa kissamallissa.

Arvatkaa millainen mielikuvani italialainen nainen on… Sophia Loren mustassa alushameessa! Tai Ferilli, tai Cucinotta, antelias kaula-aukko ja madonnariipus tissien väliin likistyneenä. Aikuiset naiset eivät saisi käyttää nallepyjamaa.

Advertisement

5 responses to “Pigiama

  1. AI käyttääks ne oikeasti niitä tekokuitukauhistuksia?! Marimekon pitkä yöpaita on Suomen tärkein ehkäisyväline, mutta ah niin miellyttävä. Siis sikäli jos pukeutuu öisin. Minä en.

  2. Marimekon yöpaita on imetyskielteinen vaate, seitsemänkymmentäluvun peruja. Onneksi tasaraitaa saa myös kaksiosaisena. Edestä napitettava pitkä yöpaita oli sairaalakassissa must.

  3. Mulla ja mun miehella on aina tasaraidat (paitsi imettaessa, kylla) Ja lapsia on kertynyt nelja! Ma epailen niiden ehkaisy tehokkuutta!!!=)

  4. Mikä hyvänsä Marimekon neule on rikos Ihmiskuntaa vastaan.

    Minulla oli poikamiesvuosinani jaden ja kerman värinen puoliksi silkkiä, puoliksi puuvillaa oleva pyjama, mutta enhän minä ole 30 vuoteen käyttänyt nukkuessa mitään muuta vaatteita kuin kultaisia korvarenkaita. Pyjama oli daameja varten, niistä oli mukava kun minä laitoin aamiaista pyjamahousuista, roikkua siinä minun pyjamani takissa.
    Oletko lukenut minun artikkelini ”Pyjama” ( vain rekisteröityneille)?

  5. Ilman muuta, uusintanakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s