Pressan hyvä bruna

coppertone

Koomikkomme Berluska teki sen taas, ja heitollaan on herättänyt paitsi närkästystä myös hilpeyttä. Lähinnä sellaista hilpeyttä jota herättävät seniilit äijät yrittäessään olla vitsikkäitä.

Kulttuuriministeri Sandro Bondi ehti jo ennen vaalivoittoa ylistää Berluskan ja Obaman samankaltaisuutta, ja vääräleukaiset TV-satiirikot oitis totesivat yhteneväisyyden rajoittuvan korkeintaan ihonväriin. Politically correct tarkoittaa kuitenkin myös sitä ettei poliitikkona voi lohkoa samanlaisia juttuja kuin kabareekoomikkona. Onko Berlusconi riittävän ruskettunut voidakseen vitsailla USA:n presidentin ihonväristä? Voiko ihonväristä vitsailla niin kauan kun liiallinen rusketus riittää salamurhasuunnitelman motiiviksi? Entäs Condoleezza Rice jolla on hyvän rusketuksen lisäksi pitkät sääret? Voiko Angela Merkelille kertoa blondivitsejä?

Haloselle ja Obamalle tarjoutuu loistava smalltalk-aihe seuraavia valtiovierailuja silmälläpitäen.

One response to “Pressan hyvä bruna

  1. Satuitko lukemaan Corriere della Serasta perjantaina artikkelin Kavaljeerin sammakoista… Loistavaa aamukahvilukemista viikonloppuna. Olipa Muumimammakin päässyt mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s