Kansainvälinen naistenpäivä

Tässä kohdassa täytynee kierrättää vanhoja kuvia, olo on kuin samovaarin alle jääneellä mummolla, mutta vallankumoustaistelija ei ole ojentamassa auttavaa kättään.

Ei vaiskaan, olen tarjoutunut lapsenvahdiksi mutta lapsiluku pysyy samana, sillä yksi omistani lähti teatteriin. Vahdittava Herkules nukahti sohvalle, ja Huhtipoika katsoo makuuhuoneessa jo toiseen kertaan peräkkäin Muumia ja pyrstötähteä.

Lempeästi fasistiksi haukkumamme Gianfranco Fini yllätti tänään telkkarissa julistaessaan olevansa kyllästynyt uutisotsikoihin puskaraiskaavista romanialaisista ja peräänkuulutti keskustelua siitä että suurin osa naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta tapahtuu neljän seinän sisällä. Että on aikoihin eletty kun fasistitkin ovat kyllästyneet pelolla ja ksenofobialla ratsastaviin lööppeihin.

Kun vahdittavat ovat näin leppoisia, voisin juhlistaa päivää livahtamalla keittiöön pesemään ja keittämään heiniä, tai silittämällä pyykkinarulta kerätyn vinon pinon lastenvaatteita, etteivät penskat erotu epäedullisesti italialaisten äitien siistiksi sukimista luokkatovereista. Kiva kun on valinnanvaraa.

Riehakasta naistenpäivää vain itse kullekin.

Advertisement

3 responses to “Kansainvälinen naistenpäivä

  1. Naisten, lasten ja tekstuaalisten vähemmistöjen päivät ovat mitä hienostuneinta alistamista.

  2. No en tiedä, kai se riippuu siitä onko se armosta ylhäältäpäin annettua ”puhutaan nyt yhden päivän ajan teidänkin ongelmista” vai normivähemmistön, siis kaikkien muiden kuin valkoisten heteromiesten 🙂 itse itsensä esille tuomista ja elämöintiä. Niin kuin se että pidetään gaypride Paavillisessa Roomassa ja nostetaan drag queen pöydälle, ei se minusta ole alistavaa.

  3. Itse en tiennyt itkeäkö vai nauraa kun naisten päivän kunniaksi ”Blobissa” oli tissiparaati sisältäen historialliset ja nykyiset ryntäät Italian medioissa. Mutta oliko blobin luonteen mukaisesti pätkissä tarpeeksi ironiaa vaiko nostettiinko tässä vain katsojalukuja. Ainakin minä päätin vaihtaa kanavaa. Hyvää myöhästynyttä naisten päivää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s