Sukat

En totisesti ole keksinyt ihmiskunnalle uutta ihmettelyn aihetta taivastellessani mihin sukat tai ainakin niiden parit katoavat, mutta taivastelen nyt kuitenkin.

Sukkien ostaminen on onnenkauppaa, sillä torilta löytyy vähän mitä sattuu, välillä hyviä, välillä huonoja. Lyhyttavarakauppa koulua vastapäätä on kallis, sen myyjä on perinyt liikkeen sedältään suureksi harmikseen ja jonossa edellä on aina vähintään rouva tai pari valitsemassa nappeja. Varmaa laatua saisi sukkakaupasta, mutta ei sitä varten viitsi lähteä provinssipääkaupunkiin, ja jos joskus sinne saakka pääsen, niin koko vuoden sukkien hankkiminen tuntuu suurelta kertainvestoinnilta.

Minulle sopisi sukkapalvelu, joka lähettäisi parin ehjiä sukkia kerran kuussa ja velottaisi suoraveloituksena.

Advertisement

5 responses to “Sukat

  1. Löytyisikö sieltäpäin vastaavaa kuin tämmä http://www.efishop.fi/product.cfm?path=1,7,37

  2. Nyt kyllä mainostan. Joku suomalainen on keksinyt SUPIn eli sukkapidikkeen (http://www.help-tuote.fi/supi/index.html). Meillä on käytössä nykyään perheen neljän vanhimman käytössä. Ei tarvitse pyykkejä ripustaessa (tai kuivia narulta ottaessa) enää etsiä paria, jos sukkien omistaja on muistanut ne supittaa ennen likapyykkikoriin laittamista.

    Sen sijaan parittomia hanskoja ja sormikkaita on taas paikat väärällään, onneksi tännekin tuli niin lämmin, että niitä ei taida enää ennen syksyä juuri tarvita. Tai siis tuleehan vapusta varmaan talvi takaisin…

  3. Calzedonia on niin hienohomma, että jos olisin varoissani, toisin Suomeen

  4. Meillä sai sellasen palavelun. Tuli aina sillon tällön muutama sukkapari postilootaan. Mutta kun en käytä sukkia juuri koskaan (viime talavena mulla oli vissiin kahesti sellaset sukat jalasa, ja neki samat kummallaki kertaa) niin peruin tilauksen.

    Kuopus on ihan sukkafani. Ostaa aina vaaleenpunasia ja keltasia sukkia, jos pääsee kauppaan. Ja saa miellelään kirijeesä sukkia kans. Keltasia taikka vaaleenpunasia. Mutta kyllä se niitä tarviiki, miten voi ihiminen saaha 3 pari sukkia puhki parisa viikosa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s