Shokkireportaasi arkkitehtikodista

cucina_penisola

Marian maalla lanseeraa tosiTV-tyylisen sisustuskirjoittelun, joka vetosi ihan kybällä.

Meillä on joka laskutilalla tavaraa, ja varsinkin niissä korkeissa paikoissa niin kuin jääkaapin ja liesituulettimen päällä tai takanreunalla. Huhtipoika kiskoo roinaa esiin jostakin, ja sitten särkyvimmät takavarikoidaan ja lasketaan ensimmäiselle vapaalle paikalle. Myös särkymättömiä esineita joudutaan takavarikoimaan, mikäli niiden viskomisesta koituu välitöntä vaaraa elollisille tai elottomille. Tänä aamuna yritin sijoittaa rullalaastaria kylpyhuoneeseen, sillä seurauksella että dominoefekti tiputti Sulttaanin silmälasit lavuaariin.

kodin av-keskus

Kodin AV-keskus mahdollistaa videoiden katsomisen suoraan koneelta, lisäksi kone on niin korkealla etteivät kakarat yletä siihen. Läppärin näyttö pimenee kontaktihäiriön takia, kun kovakouraiset muumikansalaiset avaavat ja sulkevat sitä miten sattuu. RullaWettexiä muistuttava äiti (puolitoista metriä ylivoimaisia ominaisuuksia!) yltää polkkaamaan ja skypettamaan IKEA-jakkaralla seisten. Headsetti on ihme kyllä mahtunut hardware-koriin. Oikeassa alakulmassa karatereppu ja pesulaan meneviä vaatteita paperikassissa, Expedit-hyllyn päälle takavarikoitu särkyviä ja viskeltäviä.

takanreuna

Harkittu asetelma takanreunalla. Jouluna tuohon rakennetaan seimi, ja ihmetellään mihin muu roina siirretään siksi aikaa.

Lisää kuvia luvassa, kunhan jaksan uudelleenasentaa PhotoStitchin.

Advertisement

7 responses to “Shokkireportaasi arkkitehtikodista

 1. Yes! On aina niin lohduttavaa nähdä toistenkin koteja, jotka eivät nyt ihan suoraan sisustuslehdistä ole… Eikä tämä millään pahalla 😉 Meillä näyttää kyllä pahemmalta kuin noissa kuvissa. Tänään sataa, puutarhaan on turha mennä, siivotakin voisi… tai surffailla netissä. Tai tehdä jotain muuta sijaistoimintoa.

 2. Hihi, tuo av-keskus on mun suosikki! Keittiötasohan näyttää hyvinkin hallitulta 🙂

  Minunkin täytyy varmaan vielä jatkaa uusilla otoksilla, kunhan koti taas sotkeutuu. Usein kun meillä on tarvetta siivoukseen, kutsumme vain vieraita ja hups – on pakko siivota. Näin nytkin, huomenna tulee kahvittelijoita.

  Kiva että sain toimia inspiraation lähteenä 😉

 3. Meillà ei oles edes sità pelastavaa syytà, ettà kotona olisi pikkulapsia! Tosin kissa, taiteilija-aviomies ja myòhàisteini poika vetàvàt vertoja pikkulapsille, mità sotkuisuuteen tulee.
  Ja minà olen se ainoa huushollissa, jonka (boheemihko) silmà hàiriintyy pizzalaatikoista sohvan alla ja hermo àrtyy tiskikasoista ja kissanhiekkapusseista odottamattomissa paikoissa.

  nimim. hermo on venynyt olemattomiin 20 vuoden aikana

 4. Paluuviite: Vidiootit «

 5. Paluuviite: Kodin AV-keskus «

 6. Paluuviite: Lastenkutsut |

 7. Paluuviite: Kodin AV-keskus : Arkitehti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s