Shop ’till you drop

Pistin tänään Stockalla haisemaan neljäsataa. Seuraavaksi harkitsen muotiblogin avaamista.

Maallikko saattaisi ihmetellä miksi Italiasta pitää tulla Suomeen asti ostamaan vaatteita, mutta minulla on syyni. Itäkeskuksen Stockmannin pukeutumisneuvoja ansaitsee tulla suositelluksi, tai sitten meillä synkkaa, joka tapauksessa ison myymälän valikoiman tunteminen käy kokopäivätyöstä ja vaatteiden ostelu ilman apua edellyttää kai sitä että vaatekauppaa käydään tönkimässä joka ikinen päivä työajan jälkeen, tai että on luottoputiikki ja luottomyyjä.

Mystinen juttu on se, että jotkut naiset laittavat pikkuauton arvosta rahaa siihen että saisivat isommat ryntäät. Varoittaako plastiikkakirurgi heitä siitä, etteivät he enää löydä jakkua edes ns. isojen tyttöjen valikoimista; vaate levenee, mutta isojen tissien edellyttämä muotolaskos on poistunut käytöstä vaatekaavoituksen rappion myötä. Siis, ei jakkuja. Onneksi trikoo on keksitty.

Minulle tuli äkkiä ikävä pikkutarkkaa mummovainaatani, joka näön ja käden tarkkuuden vielä riittäessä siirsi ostovaatteen saumaa kahdella millillä, niin että se istuisi. Viimeiset vuotensa sai kulkea puolisokeana kaupan rytkyissä, mahtoi se vaivata vaikkei peilistä nähnytkään.

Advertisement

2 responses to “Shop ’till you drop

  1. Tykkään myös shopata suomessa käydessäni vaatetta ja muuta, ehkä vaan sen takia että lomalla on aikaa ja kiva käydä kaupoissa tai siksi että osun usein lomalle alennusmyyntien aikaan. Oikein mukavaa Suomessa oloa!

  2. Haa! Olet siis lähistöllä! Tervetuloa kyläilemään! Tosin vasta ensi viikolla (tai viikonloppuna telakalle), koska tällä viikolla tankkaamme iltaisin italiaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s