Småland

Vein kakarat IKEAn lapsiparkkiin, jonne marssivat peräänsä vilkuilematta ja josta heidät kannettiin ajan umpeuduttua niskaperseotteella, kun eivät muuten olisi malttaneet.

Ostin piparkakkumuotteja ja pinottavia muovimukeja. Puuvillaisia aluslakanoita olisin kaivannut, mutta valkoinen oli liian extreme, tai sitten liian suosittu koska hyllyssä oli eioota.

Advertisement

4 responses to “Småland

 1. Jaa niin kun sä olet siis Helsinskissä tai jossain siellä päin nyt etkä Tuppulassa… Kodin Ykkösessä on mielestäni aika hyvät ja kohtuuhintaiset lakanavalikoimat, ja kalliimpaa kotimaistakin löytyy, jos haluaa. Luultavasti myös eksoottista valkoista.

  Kokopuuvillaisuus on muuten ihan ehdotonta lakanoissa. Brititkin tykkäävät ”polycottonista” (50/50) sen hyvän siliävyyden takia mutta niissä on ihan kauhea nukkua, koska hiostavat niin. Jäi monet nätit lakanat ostamatta Englannin aikanamme.

 2. Hyvä vinkki, täytyypä vilkaista Kodin Ykköstä. Nykyiset taitaa olla Stockalta, mutta kun niitä oli kokonaista kolme ja yksi kului puhki… seitsemässä vuodessa? Ihan kerskakulutukseen en ajatellut yltyä, mutta ehkä lakana tai pari liinavaatevarantoja täydentämään 🙂

 3. Barin Ikeassa on aika laaja valikoima erivàrisià lakanoita, niin ei tarvitse suomesta asti kantaa. Samaan syssyyn tààltà saa hankittua muut ”suomituliaiset” kuten korvapuustit, piparkakut, salmiakkia ja sillià!
  Jàà matkalaukkuunkin tilaa muille tavaroille.

  • Ehe, joo, sitten kun ajaa 180 km Bariin ja huomaa että valkoiset puuvillaiset alulakanat ovat lopussa…

   Tuliaisissa pitää toki vähän priorisoida. Tällä hetkellä vahvimmat ehdokkaat lakanarintamalla ovat Finlayson ja Casa Stockmann. Kirjoja lapsille tulee varmasti ostettua. Ruokatuomiset saattavat jäädä yhteen wasabituubiin.

   Vaatteiden suhteen yritän jotain sellaista että jäisivät kaikki tänne kaappiin, paitsi ne mitkä päälleen kiskoo. Naapurista tuli kuitenkin jo pari silkkipaitaa ja kukkahametta, säälihän niitä on tänne jättää…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s