Maanantai-illan huumaa

Kävin aamulla omalääkärillä, ja koska siellä vierähti jonottaessa melkein koko aamupäivä, suuntasin tyhjää pakkausmuovia täynnä olevan muovikassin kanssa Tuppulan ekokauppaan ostamaan hanapesuaineita. Huomasin, että myyvät myös kuukuppeja, ja pidin aiheesta intohimoisen mainospuheen tarantolaiselle ystävättärelleni.

Päätin heräteostoksena kestovaippatiskin äärellä, ettei Huhtiheppu tarvitse yövaippaa (Huggies rules!), vaan saavat mennä Popolinin harkkahousut. Sitten päätin pestä ne harkkarit ennen käyttöä, mutta kun on kosteaa ja koleata niin saa sittenkin mennä kertis. Minulla on niitä jäljellä ruhtinaalliset kaksi kappaletta, plus kahdet poisottaessa aukirevityt mutta pissimättömät, jotka voisi ehkä… ommella? Korjata jeesusteipillä? Housuvaippa on Tuppulassa erikoistuote, jonka perässä saa kärrätä itsensä Lidliin tai todella hyvinvarustettuun kemppariin.

Iltapäivä meni juoksevia asioita hoitaessa, Italiattaren potkunyrkkeillessä ja Huhtipojan vetäessä iltapäiväsikeitä takapenkillä Ultra Bran säestämänä. Että osaakin olla koleaa ja kosteaa ja pimeätä, ihan yht’äkkiä.

Advertisement

4 responses to “Maanantai-illan huumaa

  1. Jeesusteippivaipat (tai mielikuva lapsesta jolla on sellaiset) saivat aikaan näytöllepärskähdyksen 🙂

  2. Minä muistan kolmen vuoden takaisesta Rooman matkasta, että oli hävyttömän vaikeaa löytää jotain vauvatarviketta, saattoiko se olla juuri vaipat. Apteekista? Come on… Tosin oli meillä kestojakin mukana, kun loma-asunnossa kerran oli pyykkikone.

    Harkkahousut on varmaan hyvä ratkaisu, ainakin jos ei tule isoja pisuja yövahinkoina. Ja villapeitto petauspatjaksi, se lämmittääkin samalla, kun vähän ehkä suojaa.

    Lohdullista lukea, että siellä etelässäkin syksy voi olla koleaa, kosteaa ja pimeää. Hetkittäin erehtyy luulemaan, että se on vain pohjoisen Suomen surkeutta. (Tänään tosin ihana auringonpaiste pilviverhon ja sumun läpi.)

  3. Leena Mannsåker

    Huvittava to Popolini-video, miten pikkuvauvan pippeli tai tintikka oli häivytetty!

  4. Nokun. Muutenhan se ois pedopornografiaa, tiäts. :O

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s