Arkitehdin aamukammasta: 3

Lapset laskevat päiviä jouluun, minä kaasulaitoksen asentajien saapumiseen. Kävin jo hakemassa uudet suuttimet hellaan: metaanilla ja nestekaasulla ne ovat erikokoiset, ja metaanisuuttimetkin minulla varmasti oli, laitettu hyvään talteen kahdeksan vuotta sitten. Äh.

Joulukalentereja talossa on peräti kaksi: ensimmäinen on kuvakalenteri made in germany, toinen Lidlistä ostettu kahden nyörin setti jossa roikkuu numeroituja huopaenkeleitä ja -tähtiä, pyykkipojilla portaiden kaiteen teräsvaijeriin ripustettu. Huhtipoika käy välillä aukomassa kuvakalenterin kaikki luukut, mutta muuten ei välitä koko touhotuksesta. Italiatar avaa molemmat. Yllätyskalenterista on tullut kahtena peräkkäisenä päivänä laululeikkejä valokopiona, en ole ihan varma onko tämä nyt SE juttu, mutta ainakin erilainen. Yhden nipun valokopioita olen hukannut jonnekin: netistä ei muskarimateriaalia helpolla löydy, pitäisi ostaa joku kirja. Hiivatin copyrightit.

Lupasin pennuille että katselemme joka päivä myös telkkarin joulukalenterin, sitten TV-Kaistaan tuli joku palvelukatkos. Äh vaan siitäkin.

Advertisement

2 responses to “Arkitehdin aamukammasta: 3

  1. Joulukalenteri näkyy myös pikkukakkosen webbisivulla. Hyvää joulunodotusta!

    • No hyvä, en siinä suutuspäissäni Pikku Kakkosta muistanutkaan. Aamulla oli jo netti tukossa vaikka skype pelitti, ja Kaistan lisäksi Blogilista näytti vain firefoxin latausvirhe-ikkunaa. Vähemmästäkin menee paniikkiin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s