Joulukalenteri 17: Pikkukakkosta

Sain Ciacionian -S-:ltä kuukauden kokeilutarjouksen TVkaistalle. Julkiset kiitokset.

Homma on toiminut sen verran hyvin, että Joulupukki jatkaa tilaustamme vuodella. Mikä on varsin kiva lahja lapsille, sillä viime vuonna eräät Pukin paketit katosivat postissa.

Olen jäänyt siihen tietoon, että YLEn mukaan Kaistan toiminta on laitonta. Vaihtoehtoja ei kuitenkaan tarjota. TV Finlandilla on yksi kanava, 170€ vuodessa (Kaistalla 98€ kaikki kanavat), ja siltä ainoalta koostekanavalta tulee kokemuksen mukaan jotain hiivatin OK-visailua uusintana monta tuntia päivässä. Laitoimme lautasen, ostimme dekooderin, tilasimme kortin, se ei toiminut, lähetimme kortin takaisin, odotimme, soittelimme Ruotsiin, olivat kuulemma lähettäneet toisen kortin joka ei koskaan saapunut, kolmas toimi mutta sen toiminta-aika laskettiin ensimmäisestä tilauksesta lähtien vaikka aikaa oli haaskaantunut jo kuukausi ja vaikka asiasta erikseen heille kirjoitin. Sen jälkeen pulju vaihtoi satelliittia, enkä enää viitsinyt soittaa asentajaa paikalle. Paskalafka. En suosittele kenellekään. YLEn Areenalla ulkomaisesta IP-osoitteesta näkyviä lastenohjelmia on kourallinen.

Jos YLEn mukaan ainoa tapa katsoa laillisesti Suomen kanavia on muuttaa Suomeen, tai edes Viroon, niin siitä vaan. Sillä aikaa me katsomme Pikku Kakkosta.

Advertisement

3 responses to “Joulukalenteri 17: Pikkukakkosta

  1. Mekin olemme katselleet TV-kaistaa lähes vuoden, ja täytyy sanoa että homma toimii pääasiassa hyvin, mitä nyt välillä on katkoksia joko palvelun tarjoajan päässä tai sitten täällä päässä. Kytkemme koneen vielä piuhalla telkkariin, niin voi leikkiä katsovansa ihan oikeasti telkkaria! Lautasantennin kautta emme näe enää mitään, koska Canal Digital muutti taajuuksia. No, näimme kuitenkin kaikki kanavat vuoden ajan, oli sekin jo jotakin…

    Terveiset täältä Offidasta, ja hyvää joulua koko perheelle!!!

    • Meillä myös on telkkari kakkosmonitorina, se on kestävämpi käsittelyssä (ovat aukoneet ja sulkeneet läppärin kantta niin että monitorin kontaktit ovat hiuskarvan varassa, irrotelleet näppäimiä…). Sitä paitsi sääli jättää hyvää telkkaria käyttämättä.

      Joulua teillekin!!

  2. Paluuviite: 20 syytä olla asumatta Italiassa «

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s