Teinisexyä

Luin Pravdasta artikkelin verkossa levinneistä viettelykuvista, jotka joku 13-kesäinen oli sinne itsestään upannut, ja samana päivänä italialaisen uutisen jonka mukaan 8% viisitoistavuotiaista on laittanut omia nakukuviaan nettiin.

Tarvittavien välineiden ollessa jokaisen ulottuvilla ei voi olettaa, että ihmiset tyytyisivät valokopioimaan takalistoaan. Viisas vanhempi ottaa varmaan tämänkin asian kasvatuksessa puheille. Ettei kannattaisi nakupostata, tai haukkua pomoa facessa, tai julkaista niitä kuvia joissa pelkkään tennissukkaan pukeutuneena oksennetaan valmentajan kassiin. Eikä ehkä edes hankkia helppoa rahaa videochattaamalla jonkun pedonallen kanssa.

Koska kaikkialla on tallentavia laitteita, ja koska kaikki itsestämme julkaisema materiaali on kaverinkaverinkaverien yhteistä omaisuutta, voimme tulevaisuudessa vain nauraa Rosa Meriläisen hashishenkosista nousseelle älämölölle, Piero Marrazzon trans-prostutuoiduissa käynneille, Bill Clintonin ”olen polttanut ruohoa, mutta vain poskareita” -selittelylle. Joko meistä tulee helkkarin kunniallisia, tai sitten… läpinäkyviä?

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s