Diamonds Are a Girl’s Best Friends

…lauloi Marilyn joskus ennen vuotta 1976.

Myönnetään, timantit säilyttävät arvonsa aivan toisella lailla kuin joku teknohimmeli, joka on vanha paska jo silloin kun nostaa kytkintä siinä hardwarekaupan parkkipaikalla. Mutta lähes ainoa mielekäs käyttö jonka keksisin timanteille, olisi niiden lyöminen lihoiksi, että saa ostaa teknohimmeleitä. Ja kun koneet studiolla ovat hajoamassa yksi toisensa jälkeen. Ja töitäkin pitäisi tehdä.

Intel Core i5-prosessori, uuden sukupolven NVIDIA-näytönohjain, LED-taustavalaistu 15,4” kiiltävä laajakuvanäyttö, tarkkuustyöstetty alumiininen Unibody-kotelo. Kyllä tämä äiti on nyt onnellinen. Ja kun saisi kakaratkin uskomaan ettei tätä hankittu Barbapapa-pelien pelaamiseen. Nelivuotias tarvitsee keskimäärin kolme sekuntia ymmärtääkseen mikä on talon tehokkain kone, ja jos teknokakarat pääsevät haukkaamaan omenasta niin niitä ei pidä aisoissa kukaan eikä mikään. Tiedossa blogin päivitustä vessaan lukkiutuneena.

Arkitehti kiittää syntymäpäivälahjasta sponsoreita kotipuolessa, sekä Sulttaania joka piffasi uusimman prosessorin, metallimaalin ja alumiinivanteet.

Advertisement

4 responses to “Diamonds Are a Girl’s Best Friends

  1. Onneksi olkoon siitä timantista 🙂

  2. Oooh, siihenkö se odotus nyt päättyi. Muista piirtää monta vessaa uusiin taloihin, että muutkin pääsevät timanttejaan salaa ihastelemaan.

  3. Onnea ja myötäiloa! Toisaalta rankkaa, jos työkalut on kustannettava lahjarahoista, toisaalta esim. minun työnantajani ei voisi koskaan kustantaa viimeistä huutoa olevia värkkeja, koska monen tuhannen työntekijän käytössä kaiken on oltava standardisoitua, turvallista ja toimivaksi todettua

    • Eh, minä olen vapaa ammatinharjoittaja, mutta koska oma liikevaihto menee plusmiinus pakollisiin kassan maksuihin, niin jostainhan ne työvälineet on revittävä. En olekaan sitten vielä tehnyt päivääkään töitä uudella koneella, just tasan leikkinyt iMoviella 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s