Pullovesi ja vesipullo

Italiattarella ei ole kouluruokailua vaan omat eväät, ja eväiden mukana vesipullo koska taloudessamme ei juoda pullovettä. Käytännössä vesipullona on ärrävesipullon tapainen viritelmä, sillä tyttö sai taannoin takavuosina joulupukilta tai vastaavalta SIGGin juomapullon kaltaisen halpaversion, jonka ainoa vika on ettei sen korkki pidä vettä. Tai pitäähän se jos pullo on pystyssä, ja yhtä hyvin reppuun voisi heittää piripintaan täytetyn kuksan. Vettä pitämätön vesipullo muistuttaa teollisen muotoilun konseptina venäläistä perseenpäristintä.

Yritän jarrutella ostoskärryä klikkaavaa hiirikättä, mutta ihan kivathan tuollaiset sveitsiläiset laatupullot kakaroiden koulurepussa olisivat. Ja niihin saa varaosiakin.

Advertisement

5 responses to “Pullovesi ja vesipullo

  1. Meillàpàs toimii hyvin pullo, jossa on pojjan nimikin ja kaikki 🙂 Mutta melkein olisin itsekin ihan normi vesipullojen kannalla joissa normaali korkki.

  2. Ei ole koskaan väärin hankkia lapsille hyvin muotoiltuja esineitä. Tuo sininen pullo on minusta aivan erinomainen!

    Itse käytän matkoilla vesipulloja, joissa on ulos vedettävä nokka; nestettä voi imeä eikä ne suljettuina vuoda kassiin. Ihan toimivaa joskaan ei ostohalua herättävää muotoilua.

    Kun sellainen pullo on repussa, ja siinä vettä, selviää turistina maailmalla myös paperittomassa vessassa (opittu Calcutan lentokentän vessasta nämä omat bideet).

    Hyvä litteä matkavesipullo selkärepun sivutaskuun on kierrätetty muovinen puolen litran VIRU VALGE, klassinen malli.

  3. Ilman muuta laatuun kannattaa investoida, mutta juuri nyt ei ole sopiva hetki investoida yhtään mihinkään 😦

  4. Meillà investoidaan aina silloin tàllòin 50 cent San Benedetton camomilla baby drink’iin. Juniori juo pullon tyhjàksi ja esikoinen kàyttàà pulloa koulussa vesipullona. Korkki on kàtsà nostettava korkki eikà aiheuta laajempia tuhoja repussa. Pieni 0.25l:n pullo mahtuu pystyssà repun etutaskuun sekà kesàllà àidin pieneen kàsilaukkuunkin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s