Sohvaperunan viljelyalustasta

Project Mama postasi sohvasta sisustuselementtinä, tai oikeastaan siitä voiko sohvan korvata vaikka riipputuolilla.

Meidän kodissamme sohvan tärkein funktio on sen vuodesohvaominaisuus, tyhmäboksin tuijottamiseen se ei sovi kun TV on heivattu aika originelliin paikkaan, rappusten alle häpeämään ohjelmatarjontaansa. Sietääkin.

Sohvan ja telkkarin pyhän liiton purkaminen vaatii siviilirohkeutta. Tosin myös poikamiestyttöboksissani marjapuuronpunainen 50-luvun pikkusohva oli eteisessä, kirkkaanpunainen muovikuorinen mv-telkkari keskellä ruokapöytää.

Sohvamme tuijottaa kohti ovea ja avotakkaa, mutta sohvan ja takan väliin mahtuu koko olohuone, no, ainakin kaksi ja puoli metriä vapaata tilaa.

Perheen ns. päätelkkari on makuuhuoneessa, mutta ei sitä voi katsella vakivarustuksena keskellä parisänkyä nukkuvan lapsukainen.2:n unia häiritsemättä. Yleensä katsomme – jos katsomme – keskelle ruokapöytää nostetun läppärin näytöltä. Tai voihan sen nostaa myös sohvan eteen lapsukaisten IKEA-pöydälle. Joko tuli tutumpi perhepotretti?

Sohvalle istuminen on haastavaa, kun siinä tuppaa olemaan jos mitä ronaa.

Ihmettelen ettei Simpsonien sohva-gagista ole vielä nähty versiota jossa jokainen nypertäisi omaa i-, pardon, myPadiaan. Ja onko kukaan pistänyt merkille milloin perhe vaihtoi taulutelkkariin?

Advertisement

One response to “Sohvaperunan viljelyalustasta

  1. Kiusallista ettei sohvasta ole kuvaa juttua koristamassa, sillä mielessäni on hyvin epätarkka kuva jumalaisen kauniista syklaaminpunaisesta sohvasta, jonka liitän Arkitehdin asumiseen. Vielä kiinnostavampaa, että se on jopa vuodesohva – kauniit sellaiset kun ovat laskettavissa yhden käden sormilla.

    Olisiko mitenkään mahdollista nähdä tuo haluttava esine vielä kerran ja ehkä kuulla sen designerikin?
    Jos toivomus on liian intiimi, niin linkki valmistajan kuvaan otettaisiin kiitollisuudella vastaan. Arvaan että kysymyksessä on saapasmaan tuote.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s