Älä osta mitään -kesä

Ennen lomallelähtöä väänsin kiireellä ja hopulla työmaan alullepistämiseen tarvittavaa paperisotaa: työturvallisuussuunnitelma, hieman yli satasivuinen A4-pinkka, sekä kirjattuja kirjeitä erilaisille virallisille instansseille. Sitten ilmeni että muurarilta jonka olisi pitänyt aloittaa työt puuttui tykkänään pumaska työeläkemaksuista joita hänellä pitäisi olla jo maksettuna, maksa nyt, kerta se on ensimmäinenkin, kaikki pysähtyi kuin seinään ja lähdin lomalle osapuilleen kymppi taskussa. Rahaa luvassa kun työmaa lähtee käyntiin.

Tuppulassa kulutus on tarvelähtöistä kun sieltä puuttuvat houkutukset ja näyteikkunashoppailu, joten en tosiaankaan ole piintynyt tapashoppailija. Olen käynyt kerran Itäkeskuksessa ostamassa kolmet Bamse-kalsarit 1,80€, jäätelöä on lapsille tarjottu uimarannalla pariin otteeseen, lisäksi matkakorttia on ladattu. Mutsin kaapista voi lainata mekkoa, jos oma garderoobi alkaa tympiä.

Advertisement

2 responses to “Älä osta mitään -kesä

  1. Jos yhtään lohduttaa, me jouduttiin kerran lainaamaan bensarahat kotimatkalle (Italiasta Suomeen), kun ei palkkaa kuinka ollakaan tullut kesätyöstä edes matkakulujen verran.

  2. Lentolippuja saa onneksi visalla, ja täytyy vain toivoa että asiakas maksaa ennen kuin täytyy itse pulittaa alvit, lasku on kirjattu kesäkuulle 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s