Syötteenlukija

Leikin aamusella uudella lelullani laittamalla muutaman lempiblogini syötteet Mailiin, mutta samalla huolestuin siitä miten lempiblogaajani nyt tietää että sivulla on käyty, kun ei ole. Postaukset tulevat kokonaisena luettavakseni ellei niitä ole pätkitty, enkä oikeastaan pidäkään lue lisää -katkaisuista, vaikka ne toisaalta komistavat tilastoa ja tarjoavat potentiaaliselle lukijalle paljon houkuttavia otsikoita etusivulle. Ammattimaista toimintaa, ja sinällään kunnioitusta herättävää.

Viime aikoina olen hallinnut tarjontaa Blogilistan avulla, ja sitä ennen minulla oli syötteet Firefoxin suosikeissa. Todennäköisesti Safarissakin on sama palikka, mutta en ole vielä vaivautunut tutkimaan asiaa sen syvällisemmin.

Klikkausten määrä on rakkauden mitta, onhan? Miten seuraatte suosikkejanne?

Advertisement

8 responses to “Syötteenlukija

 1. Google readerillä mennään joten en yhtään tiedä näynkö klikkaustilastoissa.. Tykkään siis silti kovasti, vaikka klikkaankin yleensä vain kommentoidakseni, eli laiskahkosti.

 2. Mäkin luen sinun ja monen muunkin blogia google readerin avulla. Ihan parasta, kun näkee kaikki päivitykset samasta osoitteesta 🙂

 3. Minä luen blogeja blogilistan kautta. Olen merkinnyt seuraamani blogit omiin suosikkeihin ja aina klikkaamalla sitä näen kun lemppariblogit ovat päivittyneet. Erittäin kätevää.

 4. Google readerilla seuraan suosikkejani, ja sitäpaitsi mulla on niin fiksu blogi, että se osaa laskea myös RSS-lukijoiden ”iskut”. 😉

  Blogilista on turhauttava, turhaa klikkailua, ja sitäpaitsi muutamat seuraamistani eivät listalla ole ollenkaan.

  • Ulkosavolainen on askeleen edellä muita, kuten nuorison kuuluukin olla 😀 Osaisitko selittää tuon rautalangasta vääntäen, niin että kykenisin samaan kun ja jos muutan omaan osoitteeseen?

 5. Minà olen aivan ullakolla noissa lukutavoissa. Huomaan oman listani pàivittyvàn vàlillà huonosti (bloggerin joku oma lukijajuttu) google readerista en ole ikinà kuullutkaan. Olisikohan jo minunkin aika tutustua noihih…saattaisi helpottaa omaakin lukemista.

 6. Mä luen blogilistan ja vuodatuksen oman seuraamisjutun kautta. Toimii ihan hyvin, mutta joskus blogilista väittää jonkun blogin päivittyneen monta kertaa, vaikka se päivityyikin vaan kerran. Toisaalta kaipaisin myös sellaista, että näkisin kaikki päivitykset siitä kun viimeksi kävin lukemassa. Eli varsinkin kesällä meinas jäädä moni postaus lukematta, kun blogilista näytti vaan sen viimeisein ja piti itse muistaa tarkistaa kaikki.

 7. Google on kyllä mahdollisesti ymmärtänyt ihan kaiken, kun saa postit ja suosikit ja lempikirjat ja kartat kaikki samaan paikkaan. Olen ryhtynyt lähettelemään tärkeistä sposteista kopioit itselleni gmailiin, sillä jos google menisi nurin niin pienin huolenaiheeni olisi mailien katoaminen 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s