Shit happends

Italiattaren syntymäpäiväjuhlien jatkoiksi kävelimme Kasvitieteellisestä piazzalle parahiksi todistamaan kun paikallisen eksentrikon koira väänsi matemaattisella tarkkuudella tortut katukiveyksen eksaktiin keskipisteeseen. Koiranpaskan jättämisessä niille sijoilleen ei toki ole mitään eksentristä, pikemminkin päinvastoin, sillä tiedän Tuppulasta tasan kaksi koiranomistajaa jotka korjaavat lemmikkinsä jätökset kakkapussiin: toinen heistä on dottoressa, jonka takana on kaupungin jok’ikisen ravitsemus- ja elintarvikeliikkeen luvat, toinen kokki, ympäristöaktiivi ja maailmanparantaja. Mahdollisesti he tilaavat kakkapussinsa Milanosta.

Totta puhuen ulostamistapahtuman näki ainoastaan Kummitäti, ja hän saattoi tapahtuneen laajemman yleisön tiettäväksi eksentrikon jo poistuttua koirineen takavasemmalle. Sen jälkeen hän istui penkille ja alkoi ohjeistaa leikkiviä lapsia huutamalla ettei keskipiazzan poikki saa juosta, ja todennäköisesti olisi jatkanut ohjeistusta seuraavat pari tuntia tai ainakin siihen asti että joku lapsukaisista väistämättä talloisi paskaan.

Kolmekymmentä sekuntia huutoa kuunneltuani otin taskusta nenäliinan ja korjasin läjän roskikseen, pesin käteni suihkulähteellä ja palasin penkille pitäen omana tietonani sen, mitä mieltä olen jokaisen omasta henkilökohtaisesta vastuusta.

Sen sijaan että ihmiset haaskaisivat aikaa miettimällä miten päästä paratiisiin, he voisivat uhrata ajatuksen sille, mitä voisivat ihan itse tehdä sen eteen ettemme jo eläisi helvetissä. Mahdollisesti jopa ennen seuraavia vaaleja, joissa delegoida vastuun omasta hyvinvoinnista parlamentille/aluevaltuustolle/maakuntavaltuustolle/kunnanvaltuustolle.

Advertisement

2 responses to “Shit happends

  1. Aivan oikein. Kaikkien pitäisi muistaa vastuunsa. Olen tänään kuunnellut yhden turhautuneen miehen kiukkua ja miettinyt sitä miksi ihmiset turhauduttuaan eivät tee mitään, vaan heittävät pyyhkeen kehään. Huomasin tänään sivupalkissasi Huseinin blogin. Siinäpä muuten fiksu ja mukava tyyppi jolle voisi hyvin delegoida sitä vastuuta ensi vaaleissa.

  2. ”Sen sijaan että ihmiset haaskaisivat aikaa miettimällä miten päästä paratiisiin, he voisivat uhrata ajatuksen sille, mitä voisivat ihan itse tehdä sen eteen ettemme jo eläisi helvetissä.”

    Aamen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s